GJAHTARI 1

Bar Restorant

Të gjithë janë ndalur qoftë edhe një herë, kanë shijuar kuzhinën e shijshme shqiptare, kanë provuar gatimet pikante apo mëngjes e kafe buzë natyre. Në këtë restorant kanë drekuar, kryeministra, ministra, diplomatë dhe njerëz të njohur, që vazhdojnë edhe sot duke mbetur pjesë e dëshirave dhe shijeve të një restoranti të traditës.

Ky lloj restoranti erdhi pasi një pjesë e shoqërisë që gjuante, nuk e shijonte gjahun. Atëherë filloi te ishte si produkt ekstra. Sigurisht që një emër i tillë do të kishte të kombinuar klasiken me elementët e gjahut, por edhe mundësitë e zgjedhjes.GJAHTARI 2

Bar Restorant

Ndërsa lë natyrën fantastike buzë Shkumbinit, ku tradita në kuzhinë mbizotëron, "Gjahtari 2" është një tjetër shije, një tjetër kombinim, një tjetër investim në qytetin e Elbasanit. Klasikja e ndërthurur me modernen, ambiente të bollshme, kuzhinë tradicionale dhe evropiane janë një mundësi e mirë për elbasanasit dhe jo vetëm, të zgjedhin restorantin e duhur për dreka apo darka jashtë, si dhe për festa familjare.

Kuzhina evropiane u vendos te ishte, si ofertë për klientët duke marrë personelin e duhur dhe duke ofruar ato çfarë njerëzit kërkojnë më shumë në përditshmërinë e tyre.

RESTORANT GJAHTARI


Rrjetet Sociale

FACEBOOK

MAILING LIST


Emër


Email


Congratulations. Your message has been sent successfully.
Error, please retry. Your message has not been sent.

SPONSOR GJENERAL