RRETH NESH

Restorant Gjahtari

Ky investim e ka një protagonist, ai është Z.Ruzhdi Halili, që të gjithë e njohin si Gjahtar Ruzhdiu, për pasionin e tij të gjahut. Me kuzhinën ka lidhje të hershme dhe është i mirënjohur nga të gjithë. Për të arritur suksesin kanë ndikuar, angazhimi i familjes si staf pune po kështu edhe shërbimi cilësor.

Të gjithë bashkë kemi një qëllim dhe kjo mendoj se na ka bërë të suksesshëm. Me shërbim, cilësi dhe shpejtësi kemi konkurruar dhe jemi sot në këtë stad. Me "Gjahtari 2" Ruzhdiu e ka mbyllur rrjetin e tij dhe është duke investuar që ky i fundit të jetë në listën e restoranteve të preferuara për të gjithë.HISTORIKU

Restorant Gjahtari

I ndërtuar në vitin 1998, ka nisur me gatime të gjahut të egër. Restoranti që ka ruajtur famën, erdhi vit pas viti duke shtuar ambiente, cilësi në shërbime dhe produkte. Ndërtimet që jane bërë kanë një natyrë shumë të thjeshtë me gur dhe dru duke iu përshtatur panoramës, e cila nuk ka nevojë për zbukurim.

Duke qenë rreth 18 km larg qytetit të Elbasanit, u pa si i nevojshëm një tjetër investim gjigant, "Gjahtari 2". Gjahtari 1 dhe 2 mbeten dy mundësi dhe një zgjedhje nëse duam natyrën, ushqimin cilësor, shërbimin perfekt dhe shijen e veçantë.

RESTORANT GJAHTARI


Rrjetet Sociale

FACEBOOK

MAILING LIST


Emër


Email


Congratulations. Your message has been sent successfully.
Error, please retry. Your message has not been sent.

SPONSOR GJENERAL